Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Petrović - naročilo jesen 2015
Moderator: Melona
Pošiljka včeraj prispela ,vsako leto sem s sadikami zadovoljna ,a letos še posebaj k jih bova z ljubeznijo posadila malo bo še za počakat primeni sneg dela malce težave a ni panike saj imam velik prostor za shranit ,lepo se imejte naj vam cvetijo vrtnice tudi pozimi _________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
-
Tudi moje se že namakajo ,ravno premišlujem ali naj grem v akcijo ali ne , kar se pa tiče velikosti, so bile tudi že bolj drobne in se mi letos zdijo kar junaške,nekatere Massadove so bolj konkretne, nekatere pa malo manj in glede cene, se ne bi strinjala a Pepo-če pogledaš na njegovi strani in pa v drugih francoslkih vrtnarijah,so kar celih 50% dražje, da o poštnini niti ne govorimo
Irena hvala in Mojca hvala
Irena hvala in Mojca hvala
-
Geisha, Maja (sta morda dve?), Sončna, Stara postaja in morda še kdo, ste sporočile Ireni, da želite, da jih pošlje? Sprašujem, ker se je morda zgodilo, da ste spregledale njen post na 9. strani.
irenakk je napisal/a: |
Danes so bili odposlani paketi za naslednje člane: Arena, Aye-aye, Dašabina, Doli, Fiorella79, Leander, Madeja, Maja, Mamy, Melona, Mila23, Orchy, Pepa6, Plamenka, Poezija, Pupa, Tagetes, Vodenka in Vrtnarka. ... Ostali, katerih paketi še niso bili poslani, mi sporočite, ali vam pošiljko pošljem, ali naj raje počakam. |