Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2015

Moderator: Melona

dren

Odgovor Napisal/-a dren »

jaz tudi prosim, da se mi pošlje Rolling Eyes
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Pošiljka včeraj prispela ,vsako leto sem s sadikami zadovoljna ,a letos še posebaj k jih bova z ljubeznijo posadila malo bo še za počakat primeni sneg dela malce težave a ni panike saj imam velik prostor za shranit ,lepo se imejte naj vam cvetijo vrtnice tudi pozimi Laughing Laughing_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Fiorella79

Odgovor Napisal/-a Fiorella79 »

Irena, tudi jaz sem včeraj dobila svoje vrtnice. Hvala! Smile
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Tudi jaz sem dobila sadike, ki so ful drobcene.Zdi se mi malo grdo od Petroviča da plačaš za edrobižeke enako kot za eno konkretno močno vrtnico.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Tudi moje se že namakajo Laughing ,ravno premišlujem ali naj grem v akcijo ali ne Rolling Eyes , kar se pa tiče velikosti, so bile tudi že bolj drobne in se mi letos zdijo kar junaške,nekatere Massadove so bolj konkretne, nekatere pa malo manj in glede cene, se ne bi strinjala a Pepo-če pogledaš na njegovi strani in pa v drugih francoslkih vrtnarijah,so kar celih 50% dražje, da o poštnini niti ne govorimo Evil or Very Mad
Irena hvala in Mojca hvala Wink
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Kje so pa moje hlipanje ?_________________LP
E.
maja

Odgovor Napisal/-a maja »

Saj še tudi mojih ni. Bog ve, kaj se dogaja z njimi. Sad_________________Nekateri se pritožujejo, ker imajo vrtnice trnje, jaz pa sem hvaležen, ker ima trnje cvetove.

KARR
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Tudi mojih še ni, ker verjetno Ireni še ni uspelo vsega razpakirat. Pri vseh teh naročilih, verjetno ne gre prav hitro...
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Se še jaz pridružujem jamranju: tudi jaz še nisem dobila mojih vrtnic. Drugi teden bodo toplejši dnevi, bo lepše saditi Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Geisha, Maja (sta morda dve?), Sončna, Stara postaja in morda še kdo, ste sporočile Ireni, da želite, da jih pošlje? Sprašujem, ker se je morda zgodilo, da ste spregledale njen post na 9. strani.

irenakk je napisal/a:
Danes so bili odposlani paketi za naslednje člane: Arena, Aye-aye, Dašabina, Doli, Fiorella79, Leander, Madeja, Maja, Mamy, Melona, Mila23, Orchy, Pepa6, Plamenka, Poezija, Pupa, Tagetes, Vodenka in Vrtnarka.
...
Ostali, katerih paketi še niso bili poslani, mi sporočite, ali vam pošiljko pošljem, ali naj raje počakam.
Odgovori