Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2013

Odgovori
labia

Odgovor Napisal/-a labia »

Uf, letos bo kar letina, če bo zdravje teh rastlin zdržalo do konca.
Sem jih postavil malo na dež, da se naužijejo vode brez klora.

Nekako sem dobil občutek, da ravno ne marajo direktnega sonca in vročine. Liste kar povesijo, če se kuhajo v loncih.
To vreme, ki se obeta ta teden pa bo pravi wellness za moje ognjene ljubljence.

viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

brišem_________________ViktorhNazadnje urejal/a viktorh 23 Sep 2013 23:50; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

ViktorH, tema oz. podforum Čili 2013 je nespremenjen. Iz podforuma Čili-Capiscum pa sem prispevke od Labie prekopirala v 3 ločene podforume, da se ne bi v debati, ki bo še sledila, izgubili. Tudi Orhy je prosila, da se da te prispevke nekam posebej. Vse tri podforume sem zaklenila in so samo za branje, notri pa se bo dodajalo še naslednje strokovne prispevke, če bodo.
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

brišem_________________ViktorhNazadnje urejal/a viktorh 23 Sep 2013 23:51; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Viktorh, če si dobro pogledal, so vsi labiini prispevki ostali tam, kjer so bili prvotno. To, kar je ločeno, so citati, da se važne vsebine ne izgubijo med teksti.
labia

Ha, Jalapenoti pa bodo letos dobro obrodili.
Plodov na rastlinah je toliko, da že razmišljam kako jih bom pospravil...hehehe

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Spaniral jih boš ali popekel na žaru! Njami!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
labia

hehehh, teli zgoraj bojo kar še malo počakali. Sem pa utrgal tri druga primerka za uživancijo ob prekajenem špehu in jih bom počasi gustiral, ko bom gledal poročila na TV . Solze bodo, kar same tekle....

Indigogirl

Odgovor Napisal/-a Indigogirl »

Citiram:
Plodov na rastlinah je toliko, da že razmišljam kako jih bom pospravil...hehehe

Hi,

@labia, lahko narediš jalapeno marmelado ali kandirane jalapenote (posute z mleto bhut jolokio, če jo maš Twisted Evil ).

Sama še nimam kaj za razmišljati, kam bi z viškom. Smile Pri zelo pekočih čilijih, so se mi komaj sedaj začeli cvetovi "prijemati"(razen izjem), na vrtu pa sproti pohrustam. Saj še bo. Cool Lep pozdrav, Maja
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Indigogirl je napisal/a:
@labia, lahko narediš jalapeno marmelado ali kandirane jalapenote (posute z mleto bhut jolokio, če jo maš Twisted Evil )

Imaš preverjen recept za marmelado in kandinirane jalapenote?
Odgovori