Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sončnica
-
Jasminka, pri meni enako. Prav lepo živo rumeno do oranžno je cvetel na balkonu do pred dnevom, dvema, ko je bilo precej več minusa ponoči.
"sklonile glave
so rož'ce moje,
potem pa zvenele so žalostne vse..."
No, pa sem vseeno šla preverit na balkon - in ugotovila, da so tiste ovenele pravzaprav odcvetele, nekaj jih pa še korajžno cveti
Kdo bi si bil mislil, da je ognjič tako vzdržljiv._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
"sklonile glave
so rož'ce moje,
potem pa zvenele so žalostne vse..."
No, pa sem vseeno šla preverit na balkon - in ugotovila, da so tiste ovenele pravzaprav odcvetele, nekaj jih pa še korajžno cveti
Kdo bi si bil mislil, da je ognjič tako vzdržljiv._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
31. Maj 2013
15. Avgust 2014
28. Oktober 2014
muha je napisal/a: |
Sončnica gren eye avtor: muha avtor: muha |
15. Avgust 2014
28. Oktober 2014
figula je napisal/a: |
Letos za sončnice ni bilo dobro leto. Nama z mamo so jih več kot polovico pojedli ptiči, kar je ostalo - je prazno (?). Ko sva se konec septembra vozila iz morja, so bile ob poti cele njive splesnelih sončnic. Zelo žalostno. pa tako rada imam pozimi njihova zelena, sočna stebelca , bom spet mogla ptičjo hrano kupovat Ali kdo goji sončnice in ima kvalitetna semena? Za posadit drugo leto in za pojest letos. |
-
- Kraj: Domžale