Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
-
- Kraj: Domžale
krnekdo, na tvoje prvo vprašanje bi gotovo našel odgovor, če bi prebral vse, kar je bilo o kakiju napisanega doslej. Vsaj jaz imam v spominu, da je o tem že parkrat tekla debata. Očitno imajo v spominu isto tudi drugi sadjarji in se jim ne da ponavljati.
Potaknjenci: Če ni še nihče nič napisal, bodi ti prvi. Potakni in tamle julija se bo izkazalo, ali gre ali ne. To več ali manj počnemo tukaj vsi, tako se znanje dopolnjuje in širi.
Potaknjenci: Če ni še nihče nič napisal, bodi ti prvi. Potakni in tamle julija se bo izkazalo, ali gre ali ne. To več ali manj počnemo tukaj vsi, tako se znanje dopolnjuje in širi.
krnekdo je napisal/a: |
Sem prebral in odgovora ni bilo, torej imaš zgleda slab spomin. Piše o ceplenju, nič pa ne piše o divjakih(edina tema, kjer je kaj konkretneje napisano o divjakih, je pri breskvah), tako da odgovora o šansah za spodoben rezultat nisem našel-zato sem postavil vprašanje. |
Čudno, potem se mi je gotovo sanjalo - da necepljeni kaki sicer tudi zarodi a kasneje in plodove nepredvidljive velikosti, števila in okusa.
Še nekaj o kakiju
metuljc je napisal/a: |
Prijaznost kar sije iz tebe, pričakuj torej mnogo prijaznih odgovorov. |
Ne skrbi, od tebe jih ne pičakujem Saj v 1 tednu od postavljenega vprašanja uspeš napisati samo to.
pep je napisal/a: |
Imam štiriletni kaki iz semena, lepo drevo a ne rodi, isto se mi je zgodilo z jablano in našijem, so pa sadike primerne kot podlaga za cepljenje. |
Hvala za info.