Kolobarjenje

Odgovori
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Lepo od vas, da ste se potrudili z vašimi odgovori.Očitno sem jaz z Marsa, tako kot večina moških in zmorem samo eno stvar naenkrat Laughing Temo sem malo zanemarila, ker sem imela po drugih temah toliko opravka, da....Zdaj pa gledam moje lanske in predlanske zasaditve, pa sem se spomnila, da sem nekaj tu gor težila.In evo, cel kup nasvetov, jaz pa nič.Torej zadeva je taka:po pobranih pridelkih sem do sedaj sejala že ajdo,oljno ogrščičo in tudi inkarnatko in facelijo (tale me je kar pošteno udarila po žepu).

Težava pa je, da čez zimo ne živimo na vasi, tako da od jesenskih zasaditev ne bi imela kaj dosti.Bom najbrž spet improvizirala, kot ponavadi.

Ne vem če ima ajda svojo temo, ampak če bo kdo jeseni kandidat za seme, bi jo lahko delili, ker jo imajo v naši zadrugi samo po 25kg,zame je pa to preveč.
Lep pozdrav in hvala vsem._________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Jaz imam ajdo, se lahko dogovoriva. Piši na sz
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

1kg ajde, kalček prodaja po 1 ev. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori