Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čajota - Sechium edule
juglans je napisal/a: |
... Morda bi pa potem lahko tako sadil tudi čajote. |
Samo prej si na strani 13 oglej fotografije korenin odrasle čajote , da boš navrtal dovolj velike luknje. Se pa bojim, da bodo potem tudi za voluharja ravno pravšnje .Nazadnje urejal/a muha 09 Jan 2016 21:14; skupaj popravljeno 1 krat
muha je napisal/a: | ||
Samo prej si na strani 13 oglej fotografije korenin odrasle čajote , da boš navrtal dovolj velike luknje. Se pa bojim, da bodo potem tudi za voluharja ravno pravšnje . |
Ja, za Petrove "trajnice" bi pa rabil debelejši sveder,
......
edino če obstaja kakšna sorta "Rateče hard", za nas celince.
Pred več leti smo se spravljali na dopust in sem v vrtu imela tako lep peteršilj, da ga je bilo veselje pogledat. Pa sem razmišljala, če bi ga porezala in spravila v zamrzovalnik. Pa mislim, da veš kako je, ko se spravljaš na dopust. Nisem ga, ga je pa ta nesramnež. Sem mislila, da me bo kap , ko sem zagledala peteršilj ves rjav.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...