Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Iz malega raste veliko
Moderator: Melona
-
So pa moja velika ljubezen tudi sivke - v družbi z vrtnicami in pušpanom. Vzgojene v Sloveniji, vsako leto porezane do tal - nobena zima jim ne pride do živega :-)
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Excellence is not an act but a habit
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Excellence is not an act but a habit
-
Dobrodošla . Sicer sodim bolj v sekcijo ljubiteljev gojenja zelenjave, a vseeno velikokrat pogledam med "vrtničarje", da se oko malo spočije in duša razveseli. Zelo sem vesela, da se je Gartlc razširil še za eno tako ljubitelico.
Vedno pravim, da je vsaka stvar za kaj dobra - tako ima tudi tale tvoja operacija kolena dobro plat - kaj se ve kdaj, če sploh, bi se nam drugače pridružila. Hitro in uspešno okrevanje in veliko veselih uric v družbi Gartčanov ti želim._________________naredimo svet lepši
Vedno pravim, da je vsaka stvar za kaj dobra - tako ima tudi tale tvoja operacija kolena dobro plat - kaj se ve kdaj, če sploh, bi se nam drugače pridružila. Hitro in uspešno okrevanje in veliko veselih uric v družbi Gartčanov ti želim._________________naredimo svet lepši
Dobrodošla! Tudi ti nisi nič kaj začetniško pričela. Vidi se, da si se prej pripravila in marsikaj prebrala. Naj ti bodo vrtnice in vrt radost in užitek, naj ti bo sonči žarek, ki toplo posije ob vsakem vremenu._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 02 Maj 2016 20:08; skupaj popravljeno 1 krat
-