Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Iz malega raste veliko

Moderator: Melona

NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

So pa moja velika ljubezen tudi sivke - v družbi z vrtnicami in pušpanom. Vzgojene v Sloveniji, vsako leto porezane do tal - nobena zima jim ne pride do živega :-)

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Excellence is not an act but a habit
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Čudovito imaš! In dobrodošla seveda Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Pozdravljena in dobrodošla. Vsake nove članice smo neizmerno vesele, saj prinaša nov veter med rožna krila. Si pa zelo lepo zastavila. Vrtnice in vso panoramo si nam krasno predstavila... Z veseljem bom spremljala rast tvojih lepotic.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Dobrodošla Very Happy . Sicer sodim bolj v sekcijo ljubiteljev gojenja zelenjave, a vseeno velikokrat pogledam med "vrtničarje", da se oko malo spočije in duša razveseli. Zelo sem vesela, da se je Gartlc razširil še za eno tako ljubitelico.
Vedno pravim, da je vsaka stvar za kaj dobra - tako ima tudi tale tvoja operacija kolena dobro plat - kaj se ve kdaj, če sploh, bi se nam drugače pridružila. Hitro in uspešno okrevanje in veliko veselih uric v družbi Gartčanov ti želim._________________naredimo svet lepši
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Dobrodošla med nam.Vidim, da si nasadila tudi mojo vrtnico - Novalis. V trenutku, ko sem se jaz pridružila temu forumu, sem se poimenovala kar po tej vrtnici. Me veseli, da je tudi tebi všeč. Veliko veselja med vrtnicami ti želim...
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Dobrodošla! Tudi ti nisi nič kaj začetniško pričela. Vidi se, da si se prej pripravila in marsikaj prebrala. Naj ti bodo vrtnice in vrt radost in užitek, naj ti bo sonči žarek, ki toplo posije ob vsakem vremenu._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 02 Maj 2016 20:08; skupaj popravljeno 1 krat
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

ooo, čudovito, še ena navdušenka. Zelo lepo je pri tebi, vsaka čast._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

Hvala vsem za prijaznost :-) in za vse znanje ki ga delite na forumu! Lp A_________________Excellence is not an act but a habit
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasno, še ena vrtničarka med nami. Res je fajn, da nas je že toliko.
Čudovit rožni vrt nastaja tudi pri tebi, gotovo ti bo v veliko veselje..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena med nami tudi z moje strani.Ampak nisi ti več začetnica imaš že kar konkreten rožnik.Saj boš kmalu kot me ostale,ki se ne moremo upreti novim in novim.Pridna kar tako naprej Very Happy ._________________LP
E.
Odgovori