Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Navadna krastača-Bufo bufo

crtj-admin
Site Admin

Navadna krastača-Bufo bufo

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Takole pa kakajo naše.

Sprašujem se, če veliki grižljaji tekom "osvobajanja" le ne povzročajo več tegob, kot pa nudijo užitkov.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Čukovi izbljuvki?
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Kaj naj naredim s krastačo, ki si je naredila stanovanje v moji gredi? Se bojim, da jo bom poškodovala ob delih na vrtu Rolling Eyes . Zdi se mi, da je zasedla voluharjev rov ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Bufo-bufo zelo korisna krastača in bodi vesela, da si je izbrala tvoj vrt. mislim, da jo ne moreš poškodovati, ker se zavleče tam kamor ne pridemo zraven, oz ne obdelujemo stalno. pazi na njo. lpvoda

moja bufo-bufo. 2x sem jo odnesla stran pa se je vseeno vrnila. (klikni na slikico)_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Resnicno bodi srecna, da imas krastaco na vrtu. Jaz si jo zelim ze toliko casa kot imam vrt, saj je zelo koristna. Med drugim se hrani tudi z polzi._________________CARPE DIEM
copatka

Voda, saj sem srečna in prav počaščena, da me je počastila z naselitvijo mojega vrta Laughing. Ampak danes ni dosti manjkalo, da bi jo nasadila na vile, s katerimi sem rahljala zemljo Rolling Eyes . Dobro, da sem opazila, da se v voluharjevem rovu nekaj premika - najprej sem mislila, da bom spoznala tega požeruha, pa je bila krastača Very Happy .

Obljubim, da bom pazila nanjo, čeprav stanuje prav na sredi moje grede. Mogoče si bo našla kakšen drug prostor, ko bom začela bolj šariti po gredi Wink .
Upam, da bo imela dovolj hrane, kajti pri meni živi vse mogoče - razen polžev Laughing ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
copatka

Evo lep obrazek moje bufo bufice Laughing

_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Ima pa res prav varovalno barvo. Dobra si, da si jo opazila.
Res fletna slika. palec gor
Tako na prvi uč, bi si mislila, da je notri krokodil Very Happy
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

copatka, pohvaljena da si tako pozorna. pri meni jo ne vidiš pogosto ker ko pride vročina (mislim, da se je pravkar začelo, saj je že dopoldne čez 22 stop) se nekam zasidra in jo ni videti. imam pa drugo pozorno opravilo: pod vsakim kupom malo več pokošene trave ali kamna je slepič ali dva. te redno nesem bolj na varno v podnožje suhozidov. lepo se imej voda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori