Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Navadna krastača-Bufo bufo
-
- Site Admin
Navadna krastača-Bufo bufo
(Prenos iz arhiva)
Kaj naj naredim s krastačo, ki si je naredila stanovanje v moji gredi? Se bojim, da jo bom poškodovala ob delih na vrtu . Zdi se mi, da je zasedla voluharjev rov ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Bufo-bufo zelo korisna krastača in bodi vesela, da si je izbrala tvoj vrt. mislim, da jo ne moreš poškodovati, ker se zavleče tam kamor ne pridemo zraven, oz ne obdelujemo stalno. pazi na njo. lpvoda
moja bufo-bufo. 2x sem jo odnesla stran pa se je vseeno vrnila. (klikni na slikico)_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
moja bufo-bufo. 2x sem jo odnesla stran pa se je vseeno vrnila. (klikni na slikico)_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Voda, saj sem srečna in prav počaščena, da me je počastila z naselitvijo mojega vrta . Ampak danes ni dosti manjkalo, da bi jo nasadila na vile, s katerimi sem rahljala zemljo . Dobro, da sem opazila, da se v voluharjevem rovu nekaj premika - najprej sem mislila, da bom spoznala tega požeruha, pa je bila krastača .
Obljubim, da bom pazila nanjo, čeprav stanuje prav na sredi moje grede. Mogoče si bo našla kakšen drug prostor, ko bom začela bolj šariti po gredi .
Upam, da bo imela dovolj hrane, kajti pri meni živi vse mogoče - razen polžev ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Obljubim, da bom pazila nanjo, čeprav stanuje prav na sredi moje grede. Mogoče si bo našla kakšen drug prostor, ko bom začela bolj šariti po gredi .
Upam, da bo imela dovolj hrane, kajti pri meni živi vse mogoče - razen polžev ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
copatka, pohvaljena da si tako pozorna. pri meni jo ne vidiš pogosto ker ko pride vročina (mislim, da se je pravkar začelo, saj je že dopoldne čez 22 stop) se nekam zasidra in jo ni videti. imam pa drugo pozorno opravilo: pod vsakim kupom malo več pokošene trave ali kamna je slepič ali dva. te redno nesem bolj na varno v podnožje suhozidov. lepo se imej voda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)