Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
prosim za pomoč...
humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik".
Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo
Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili
pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo
Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili
pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
Ja, zanimiv pristop. Tudi sama sem radovedna kakšni bodo rezultati.
Za vse ostale, preden se lotite reševanja; Res si je treba vzet malo več časa in se prebit skozi drugi sklop (mislim da je drugi), kjer so opisi malo obsežnejši in v bistvu še sama nisem vedla kaj je poanta odgovorov. Kdor se malo spozna na slovenščino začne tu komlicirat.
Ampak, ko je to čez, postane res zanimivo in gre hitreje. Konec si potem tik tak. Vsaj občutek je tak. ;)
humus, a imaš mogoče podatek, koliko anket je že bilo rešenih? ;)_________________Oreo
Za vse ostale, preden se lotite reševanja; Res si je treba vzet malo več časa in se prebit skozi drugi sklop (mislim da je drugi), kjer so opisi malo obsežnejši in v bistvu še sama nisem vedla kaj je poanta odgovorov. Kdor se malo spozna na slovenščino začne tu komlicirat.
Ampak, ko je to čez, postane res zanimivo in gre hitreje. Konec si potem tik tak. Vsaj občutek je tak. ;)
humus, a imaš mogoče podatek, koliko anket je že bilo rešenih? ;)_________________Oreo
figula je napisal/a: |
humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik". Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo Hvala. Smo se trudili in upamo, da na isti način še zdaj sfinishiramo. Bom objavil zaključke tudi na tem forumu. Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili Velja. Res je to zdaj glavna prioriteta. pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil? |
muha je napisal/a: |
Na sredi ankete sem obupala . Da bi jo izpolnila, kot se spodobi, bi mi šlo preveč časa, klikati na "ne vem", "sem nevtralen" se mi pa ni zdelo prav. Ampak sedaj vsaj vem, da v Evropi obstaja tudi oksitanščina . |
Super. Hvala za poizkus.
V anketi sicer ni pravilnih ali napačnih odgovorov, zato je možno rešiti tudi z manj truda: preprosto odgovorite to kar mislite.
Vsekakor pa zelo cenim Vašo pomoč.
Melona je napisal/a: | ||
Podpiiis! Prav navdušena sem nad njo! |
Super. Najlepša hvala. Zelo cenim. Brez problema lahko delite še s kom, če se Vam zdi primeren.