Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

prosim za pomoč...

Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Opravljeno. Del z utežmi mi je še zdaj nejasen Smile
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik".
Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo palec gor

Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili Cool Very Happy

pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

figula je napisal/a:
humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik".

Podpiiis! Prav navdušena sem nad njo!
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Jaz sem tudi opravil domačo nalogo.Veliko uspeha pri nadaljnem delu.
Oreo

Odgovor Napisal/-a Oreo »

Ja, zanimiv pristop. Tudi sama sem radovedna kakšni bodo rezultati.

Za vse ostale, preden se lotite reševanja; Res si je treba vzet malo več časa in se prebit skozi drugi sklop (mislim da je drugi), kjer so opisi malo obsežnejši in v bistvu še sama nisem vedla kaj je poanta odgovorov. Kdor se malo spozna na slovenščino začne tu komlicirat. Smile
Ampak, ko je to čez, postane res zanimivo in gre hitreje. Konec si potem tik tak. Vsaj občutek je tak. ;)

humus, a imaš mogoče podatek, koliko anket je že bilo rešenih? ;)_________________Oreo
froggy

Odgovor Napisal/-a froggy »

Pri meni v IE se ne more izbrat pošte prebivališča. Tudi če ročno vnesem me ne spusti naprej. Drugega kot IE nimam.
humus

Odgovor Napisal/-a humus »

figula je napisal/a:

Hvala. Smo se trudili in upamo, da na isti način še zdaj sfinishiramo.
Bom objavil zaključke tudi na tem forumu.

Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili Cool Very Happy

Velja. Res je to zdaj glavna prioriteta.

pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
humus

muha je napisal/a:
Na sredi ankete sem obupala Embarassed . Da bi jo izpolnila, kot se spodobi, bi mi šlo preveč časa, klikati na "ne vem", "sem nevtralen" se mi pa ni zdelo prav.

Ampak sedaj vsaj vem, da v Evropi obstaja tudi oksitanščina Wink .

Super. Hvala za poizkus.
V anketi sicer ni pravilnih ali napačnih odgovorov, zato je možno rešiti tudi z manj truda: preprosto odgovorite to kar mislite.
Vsekakor pa zelo cenim Vašo pomoč.
humus

crtj je napisal/a:
Opravljeno. Del z utežmi mi je še zdaj nejasen Smile

Super hvala. Pojasnim uteži na zs Smile.
humus

Melona je napisal/a:
figula je napisal/a:

Podpiiis! Prav navdušena sem nad njo!

Super. Najlepša hvala. Zelo cenim. Brez problema lahko delite še s kom, če se Vam zdi primeren.
Odgovori