Krasno iskrene čestitke....
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Oddaja na RTV
-
Hvala, hvala, hvala !
Strinjam se z vsem povedanim
in glede na termin snemanja-konec junija-je pač to, to,kar pa ne spremeni dejstva, da je vrt res velik in dela tudi, ampak, kot sem že večkrat rekla-to je, največkrat,če ne štejem kopanja lukenj, samo užitek
Jasminka,cigarovec raste hitro,ne vem točno, kdaj smo ga posadili, je pa cepljen na določeno višino, tako,da osnovno deblo ne raste v višino, ampak samo v širino.
Melona,čestitke tudi tebi za tvojo vztrajnost-tu bi pa jaz pogrnila
Strinjam se z vsem povedanim

Jasminka,cigarovec raste hitro,ne vem točno, kdaj smo ga posadili, je pa cepljen na določeno višino, tako,da osnovno deblo ne raste v višino, ampak samo v širino.
Melona,čestitke tudi tebi za tvojo vztrajnost-tu bi pa jaz pogrnila

-
Tanja, ne boš verjela. Zelo redko sedem pred televizor, v soboto sem čisto slučajno vklopila po dolgem času in kaj zagledam.....tebe!
Čudovito, sem si rekla, res. Sem se kar prestavila nazaj v dan, ko sem to lepoto videla v živo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)

Čudovito, sem si rekla, res. Sem se kar prestavila nazaj v dan, ko sem to lepoto videla v živo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
-