Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2024
No ja, tudi anko napade česnova muha. Moja aprila še nima tako trdega stebla, da muha ne bi mogla zavrtati vanj . Prav lepo mi ga je obdelala ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Česnova muha napada, ko je toplo in ni odvisno od ničesar drugega. letos je bil napad konec februarja. bridko ponovno spoznanje, da se česen pokrije takoj, ko se ga posadi in ni skrbi. Osel gre 1x na led, jaz 2x
lani sem imela tako debel česen kot nikoli do sedaj. najdebelejši so šli v zemljo, pa zelo klavrno izgledajo, veliki so, ampak rumenkasti. Okopani nekajkrat, sedaj zastirka in bo mir do izkopa, le populila bom plevel. So bili deležni pepela, ampak je to brcanje v meglo v smislu preprečevanja muhe. Pri čebuli enako. Škodo začne delati muha, ko je dovolj toplo, kar je letos bilo neverjetno pozimi._________________Lp, Živa
lani sem imela tako debel česen kot nikoli do sedaj. najdebelejši so šli v zemljo, pa zelo klavrno izgledajo, veliki so, ampak rumenkasti. Okopani nekajkrat, sedaj zastirka in bo mir do izkopa, le populila bom plevel. So bili deležni pepela, ampak je to brcanje v meglo v smislu preprečevanja muhe. Pri čebuli enako. Škodo začne delati muha, ko je dovolj toplo, kar je letos bilo neverjetno pozimi._________________Lp, Živa
Kot kaže, je česen brez muhe...sem imela pokritega preko lokov. Zraven 5 vrst čebule, brez opore prekrita, zdesetkana... Predvidevam, da sem naredila napako, ker nisem pokrivala preko lokov. Bom pustila in sproti uporabila, za ozimnico je letos pač ne bo.
Je pa nekaj pojedlo sredinske 3 vrste česna😳predvidevam, da voluhar?
Je pa nekaj pojedlo sredinske 3 vrste česna😳predvidevam, da voluhar?