Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Aloe vera in Aloe arborescens

Odgovori
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Ne, ne pridem, zato pa povej, da jo presadim in predam Tiani pred srečanjem.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Ok. Pol pa bom pohitela in sporocim. Hvala.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

http://www.aloearborescens.si/razlike-med-alojama/
Morda koga zanima..._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Ja to je ta link, s prve strani, pa mfranc ga je zgoraj objavil.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Se opravičujem, sem spregledala Embarassed ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Od jutri dalje bodo aloe vera prodajali v Hoferju po 2,49 za sadiko. Upam, da res pravo aloe vera.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danes sem si jih v Hoferju imela priliko ogledati od blizu. Lepe, zdrave rastline, zunanji listi na uč ocenjeno do 25 cm. Izgleda prava. Če bi jo imela namen kupiti, bi jo zagotovo.
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

Sonceluna je napisal/a:
Jaz rabim zrd gela in za to naj bi bila primernejsa aloe vera. Je pa zanimivo kaj vse po centrih in vrtnarijah prodajajo pod aloe vero. Prave se nisem nasla.

Sonceluna,

zakaj uporabljaš gel aloe? Vprašanje tudi za vse ostale, ki imate aloe vero.

Muha, hvala za informacijo, kje se jo dobi. Sedaj me samo zanima, za kaj vse jo lahko uporabljam.
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

Dobra misel je napisal/a:
Sonceluna je napisal/a:
Jaz rabim zrd gela in za to naj bi bila primernejsa aloe vera. Je pa zanimivo kaj vse po centrih in vrtnarijah prodajajo pod aloe vero. Prave se nisem nasla.

Sonceluna,

zakaj uporabljaš gel aloe? Vprašanje tudi za vse ostale, ki imate aloe vero.

Muha, hvala za informacijo, kje se jo dobi. Sedaj me samo zanima, za kaj vse jo lahko uporabljam.

Pošljem vprašanje in v naslednjem hipu ugotovim, da vse piše v prvem sporočilu te teme. Ah ja, vročina je kriva Embarassed
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

če bi bila ta rastlina posajena zunaj - ali pozimi propade samo nadzemni del, korenine pa ostanejo žive in spomladi na novo odžene, ali propade vse ?____________________
Odgovori