Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnikova juha iz nedozorelih plodov
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Paradižnikova juha iz nedozorelih plodov
(Prenos iz arhiva)
Spoštovani,
Dežuje. Paradajz bo vzel vrag.
Deloma se je pobarval na oranžno.
Hotel sem ga pustiti, da bi dozorel in v stekleničkah pripraviti za paradižnikovo juho.
Je zelen paradižnik res strupen?
(Včeraj sem pojedel 3 in sem še tu)
Ima smisel sledeče:
Pobral bo ves paradižnik, ki se je vsaj malo obarval.
Skuhal ha bom.
Spustil skozi mikser - ribežen.
Ročno stisnil skozi sito.
Posolil.
Zavrel.
Stekleničil.
Bi šlo?
Bo ok?
Hvala in dob'r dan, Jože
Dežuje. Paradajz bo vzel vrag.
Deloma se je pobarval na oranžno.
Hotel sem ga pustiti, da bi dozorel in v stekleničkah pripraviti za paradižnikovo juho.
Je zelen paradižnik res strupen?
(Včeraj sem pojedel 3 in sem še tu)
Ima smisel sledeče:
Pobral bo ves paradižnik, ki se je vsaj malo obarval.
Skuhal ha bom.
Spustil skozi mikser - ribežen.
Ročno stisnil skozi sito.
Posolil.
Zavrel.
Stekleničil.
Bi šlo?
Bo ok?
Hvala in dob'r dan, Jože