Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pehtran - shranki
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Pehtran - shranki
(Prenos iz arhiva)
juglans je napisal/a: | ||
Pri nas ga oberemo, nato ga skupaj s sladkorjem (približno 1:1) zmiksamo v mikserju do srednje fine strukture. Shranjujemo ga v steklenih kozarcih na sobni temperaturi v omari. Najdlje je stal leto in pol, pa se ni pokvaril. Na ta način zelo dobro ohrani aromo in je super v različnih pecivih, mufinih, zeliščnih kruhih ... |
Preverjeno, dobro se obnese.
Nam se obnese kot sirup ali z sladkorjem.
Ga pa tudi zamrznem za kakšne štruklje.
Tule sem malo več pisala
http://poosmiinpol.blogspot.com/2018/06/pehtranov-sirup-sladkor.html_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Ga pa tudi zamrznem za kakšne štruklje.
Tule sem malo več pisala
http://poosmiinpol.blogspot.com/2018/06/pehtranov-sirup-sladkor.html_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/