Čili 2017
pajo lepe sadike, koliko jih imaš? pri meni so še v posodicah v skupini. pravih listov še nimajo in jih ni težava prenašati. ko pomislim na tvoje običajno število sadik je to prenašanje kar posel. naj ti lepo rastejo in lpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
thag je napisal/a: |
glede osvtljave jaz osebno priporočam nekako ful specter. Torej več kot boš ponudil boljše bo. Če imaš možnost samo 1 neonke, pa ponavadi uporabljajo bolj belo svetlobo tam okoli 5000K. Sam uporabljam eno z okoli 5000K se mi zdi in eno z 2500K bolj roza svetloba. Sicer pa se jaz nagibam v smeri akvaristike, kjer se uporablja tako svetila. Sijalke lahko po barvi svetlobe, ki jo oddajajo razvrstimo v 3 skupine: 2700K - 3300K - toplo bela barva (WW warmwhite) 3300K - 4300K - hladno bela (CW cold white) 4300K - 6000K - hladna dnevna svetloba (D daylight) |
Ja zaenkrat imam sam eno nejonko sam ni doben probelm še kako kupet. Mislimd a sem za to dal lan 12€ z ohišjem in žarenco. KJe pa lahk preverem kako žarenco mam zdj gor oz če je dobra?_________________LP seba993