Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2017
pajo lepe sadike, koliko jih imaš? pri meni so še v posodicah v skupini. pravih listov še nimajo in jih ni težava prenašati. ko pomislim na tvoje običajno število sadik je to prenašanje kar posel. naj ti lepo rastejo in lpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
thag je napisal/a: |
glede osvtljave jaz osebno priporočam nekako ful specter. Torej več kot boš ponudil boljše bo. Če imaš možnost samo 1 neonke, pa ponavadi uporabljajo bolj belo svetlobo tam okoli 5000K. Sam uporabljam eno z okoli 5000K se mi zdi in eno z 2500K bolj roza svetloba. Sicer pa se jaz nagibam v smeri akvaristike, kjer se uporablja tako svetila. Sijalke lahko po barvi svetlobe, ki jo oddajajo razvrstimo v 3 skupine: 2700K - 3300K - toplo bela barva (WW warmwhite) 3300K - 4300K - hladno bela (CW cold white) 4300K - 6000K - hladna dnevna svetloba (D daylight) |
Ja zaenkrat imam sam eno nejonko sam ni doben probelm še kako kupet. Mislimd a sem za to dal lan 12€ z ohišjem in žarenco. KJe pa lahk preverem kako žarenco mam zdj gor oz če je dobra?_________________LP seba993