Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Divji por -ALLIUM AMPELOPRASUM PORUM L.

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda: pri meni je polno tvojih divjih porov. Kar nisem jeseni porezala, je vse ostalo nepoškodovano. Very Happy Very Happy
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Nisem, čebulčki so varni ....
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

kot je videti divji por ima tudi na celini odlične življenske pogoje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Če lahko kdo odstopi kakšno čebulico ? Rolling Eyes_________________Lp

Nauta
voda

Nauta, jih bom nasadila v posodico in jih jeseni dobiš cel bataljon. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Voda pa se zame kaksno. Ocitno si je z mojim postregel voluhar, ker do sedaj se nic ven ne pika. Lani pa je bil lep._________________CARPE DIEM
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Hvala Voda_________________Lp

Nauta
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Od vse tiste trave, ki mi je pognala iz čebulčkov, sem jih jeseni na vrt presadila deset, ki so bile videti najlepš, vsi visoke nekje 15 cm.

Danes izgledajo kot v jeseni, se pravi nedotaknjeni in nepoškodovani od zime.
še dobro, da kdo drug kaj napiše kaj v temi, če ne bi tudi jaz pozabila napisati, kako je uspel Embarassed
voda

si bom zapisala in željenim divjega pora prinesla a ne prej kot jeseni. sicer pridem nekje zač. julija a takrat ste na dopustih in pora ne bo videt, ker so listi posušeni in tudi pokošeni - zato pravim da ga je dobro ne glede na velikost porezat zgodaj poleti. "čebulčki in biserčki" (kot pravi muha) so v zemlji in se pripravljajo na novio jesensko rast (vsaj tukaj v istri). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Hvala Voda._________________CARPE DIEM
Odgovori