Divji por -ALLIUM AMPELOPRASUM PORUM L.

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda: pri meni je polno tvojih divjih porov. Kar nisem jeseni porezala, je vse ostalo nepoškodovano. Very Happy Very Happy
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Nisem, čebulčki so varni ....
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

kot je videti divji por ima tudi na celini odlične življenske pogoje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Če lahko kdo odstopi kakšno čebulico ? Rolling Eyes_________________Lp

Nauta
voda

Nauta, jih bom nasadila v posodico in jih jeseni dobiš cel bataljon. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Voda pa se zame kaksno. Ocitno si je z mojim postregel voluhar, ker do sedaj se nic ven ne pika. Lani pa je bil lep._________________CARPE DIEM
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Hvala Voda_________________Lp

Nauta
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Od vse tiste trave, ki mi je pognala iz čebulčkov, sem jih jeseni na vrt presadila deset, ki so bile videti najlepš, vsi visoke nekje 15 cm.

Danes izgledajo kot v jeseni, se pravi nedotaknjeni in nepoškodovani od zime.
še dobro, da kdo drug kaj napiše kaj v temi, če ne bi tudi jaz pozabila napisati, kako je uspel Embarassed
voda

si bom zapisala in željenim divjega pora prinesla a ne prej kot jeseni. sicer pridem nekje zač. julija a takrat ste na dopustih in pora ne bo videt, ker so listi posušeni in tudi pokošeni - zato pravim da ga je dobro ne glede na velikost porezat zgodaj poleti. "čebulčki in biserčki" (kot pravi muha) so v zemlji in se pripravljajo na novio jesensko rast (vsaj tukaj v istri). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Hvala Voda._________________CARPE DIEM
Odgovori