Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Šmarna hrušica - Amelanchier sp.
Ah,ne,tole bo v roku parih dni začelo masovno zoreti,verjemi!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
-
- Kraj: Domžale
Ne, ker pride bljak oziroma samo za redke ljubitelje.... Izredno se izrazi marcipanski okus od pešk in zasenči vse ostalo. Hrušica je predvsem za svežo porabo. Verjetno bi tudi sok šel v redu, če se ne pešta, temveč dela na pari. Če uspem pobrati še nekaj kil, poskusim.
Letos je vmes nekaj plesnivih, kar pripisujem za te konce nenavadno visoki vlažnosti. Je treba malo paziti pri potapljanju v skledo, ker že ena taka pusti kar zoprn okus.
Letos je vmes nekaj plesnivih, kar pripisujem za te konce nenavadno visoki vlažnosti. Je treba malo paziti pri potapljanju v skledo, ker že ena taka pusti kar zoprn okus.
-
- Kraj: Domžale
Jaz sem ta teden poskusil svoje ( alnifolia ). Hja, sama sladkoba in marcipan ... bo za pojest, ampak nekako sem pričakoval (pre)več.
Prav tako sem te dni, na srečanju, poskusil lamarickii in me je precej bolj prepričala.
No, saj bom tudi plodove le-te kmalu imel tudi sam. Naslednje leto bo zagotovo prvič obrodila.
Prav tako sem te dni, na srečanju, poskusil lamarickii in me je precej bolj prepričala.
No, saj bom tudi plodove le-te kmalu imel tudi sam. Naslednje leto bo zagotovo prvič obrodila.