Dimljenje čilija

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Zagotovo res Metuljc, a ne vem kako poteka taka pasterizacija. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako, da daš kozarčke v lonec z vodo in jih pasteriziraš. Kot karkoli drugega pač.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Metuljc hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Še enkrat moram pohvalit blog od choco_chili-ja - že zaradi tega bi moral dobit kako nagrado od društva ljubiteljev čilija al pa vsaj častni naziv "ambasador čilija" zaradi njegove promocije Very Happy

Res, kaj vse sem od tam pobral; jasno, tudi recept za dimljeno omako palec gor

Edino, kar bi dodal, je redčenje. Ko vse skupaj počasi vre eno uro, se precej zgosti. Jaz sem zredčil z mešanico limetinega soka in vode (se bojim, da če bi redčil z jabolčnim kisom, bi vse skupaj postalo prekislo). Sicer je pa omaka FAN-TAS-TIČ-NA Smile
Aja, pa peče tut fantastično Laughing_________________go with your instinct to live as you want
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Kaj pravite na TOLE zadevo? Malce večja kot tista za ribe na prvem linku, je pa cenejša - 45€.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Videti je Ok, je pa res za malo denarja. Samo, kaj pa poštnina?
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Poštnina je free.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Hmmm, zelo poceni in brez poštnine. Sumljivo poceni. Lahko pa da je čisto vredu. Podmizna velikost. Malo poišči kakšne opise in izkušnje, če najdeš in javi.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Huh, tole je pa že pravi gašperček Wink .

Če ga najdete na Alibabi, je lahko še pol cenejši, ali pa zastonj dostava.

Pri nas ga prodajajo po 90 - 120 €_________________mfranc
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja, če ti dostavijo nepoškodovanega, je vredu. Pločevina mora biti po moji oceni hudo tanka. Seveda rabi svoj prostor. Tisti ribiški spraviš nekam v predal ali na polico, za tega pa že rabiš nekaj več prostora, a ne mFranc ? Rolling Eyes
Odgovori