Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Dimljenje čilija
Še enkrat moram pohvalit blog od choco_chili-ja - že zaradi tega bi moral dobit kako nagrado od društva ljubiteljev čilija al pa vsaj častni naziv "ambasador čilija" zaradi njegove promocije
Res, kaj vse sem od tam pobral; jasno, tudi recept za dimljeno omako
Edino, kar bi dodal, je redčenje. Ko vse skupaj počasi vre eno uro, se precej zgosti. Jaz sem zredčil z mešanico limetinega soka in vode (se bojim, da če bi redčil z jabolčnim kisom, bi vse skupaj postalo prekislo). Sicer je pa omaka FAN-TAS-TIČ-NA
Aja, pa peče tut fantastično _________________go with your instinct to live as you want
Res, kaj vse sem od tam pobral; jasno, tudi recept za dimljeno omako
Edino, kar bi dodal, je redčenje. Ko vse skupaj počasi vre eno uro, se precej zgosti. Jaz sem zredčil z mešanico limetinega soka in vode (se bojim, da če bi redčil z jabolčnim kisom, bi vse skupaj postalo prekislo). Sicer je pa omaka FAN-TAS-TIČ-NA
Aja, pa peče tut fantastično _________________go with your instinct to live as you want