Lončki, posode, korita
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Mravlja, kar čepke bom odprla, če bodo korenine pobegnile, pa naj.
Muha, ni v enem kosu s podstavkom. Niti kaplja vode ni prišla ven, ko sem jo nalila notri
. Saj zato sem sploh opazila, da nekaj ne bo v redu
. Ampak za čuda sta mi oba paradajzka v obeh nenaluknjanih loncih lani odlično delala - očitno ju nisem uspela utopiti
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Muha, ni v enem kosu s podstavkom. Niti kaplja vode ni prišla ven, ko sem jo nalila notri
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Torej ne vrtaj lukenj! Če sta ti lani lepo delala,ti bo tudi letos. Jaz bi pustila,paradižniki imajo raje mokre kot suhe noge..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Ivčk, hvala! Tudi jaz sem že razmišljala v tej smeri
. Vsaj enega, ki je pod napuščem in ni na milost in nemilost prepuščen nalivom, bom pustila kar celega._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Nekaj let nazaj sem gojil par čilijev v loncih. Šest loncev je bilo belih (iz akcije), ostali rjavi in črni, kot so lonci po navadi. V belih loncih mi čiliji nikakor niso uspevali (različne sorte), za čilije v temnih loncih tega ne morem trditi. Takrat sem za neuspeh okrivil barvo loncev in sem bele lonce v naslednjih letih opustil. Letos so mi prinesli podobne posode, so bele barve. Zdaj pa razmišljam... bi... ne bi...
Je kdo imel podoben problem?
Je kdo imel podoben problem?
-
- Kraj: Ljubljana
Tudi imam problem z lonci.
![](http://shrani.si/t/1b/R5/2GwvfZ6/0121.jpg)
Predlani sem nabavil "piknik" lončke, za razsaditev malih rastlinic. Priročno
.
Vendar sem nabavil lončke kot je ta na desni. Nestabilen zaradi malega podnožja, pa še visok, so sem mi že prevračali iz raznih vzrokov; med prenašanjem, zaradi vetra ....
Lonček na levi je bistveno bolj "juzerfrendli"![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Nekje med 1,5 do 2,0 dl bi bili v redu. Zanima me, jih je letos kdo že opazil v trgovini?_________________mfranc
![](http://shrani.si/t/1b/R5/2GwvfZ6/0121.jpg)
Predlani sem nabavil "piknik" lončke, za razsaditev malih rastlinic. Priročno
![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
Vendar sem nabavil lončke kot je ta na desni. Nestabilen zaradi malega podnožja, pa še visok, so sem mi že prevračali iz raznih vzrokov; med prenašanjem, zaradi vetra ....
Lonček na levi je bistveno bolj "juzerfrendli"
Nekje med 1,5 do 2,0 dl bi bili v redu. Zanima me, jih je letos kdo že opazil v trgovini?_________________mfranc
-
- Kraj: Ljubljana
Mravlja, se strinjam s prihranki časa in dela pri presajanju v večje lončke.
Ampak, problem je prostor. Tekom tedna moram razsaditi 27 sort paradižnika, v kar nekaj več sadik. Ta trenutek pa je na razpolago samo okenska polica. Pomeni prostor s primerno toploto. Čez nekaj tednov bom spet presajal
, v večje lonce, ampak takrat bo že topleje na terasi._________________mfranc
Ampak, problem je prostor. Tekom tedna moram razsaditi 27 sort paradižnika, v kar nekaj več sadik. Ta trenutek pa je na razpolago samo okenska polica. Pomeni prostor s primerno toploto. Čez nekaj tednov bom spet presajal
![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif)
-
- Kraj: Domžale