![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Fižol
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Ampak strune si najbrž videla v gredi? Jaz sem z roko prekopala vso gredico in nisem našla ničesar živega
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
-
Hvala vsem! Potem mi je pa najbrž res zgnil, ker vmes je precej deževalo
. Bom probala še enkrat sejati._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
copatka: če bi bil fižol primerne kaljivosti, ne bi smel zgniti, kljub dežju. Jaz ne bi tvegala s semenom iz vrečke, iz katere je že enkrat zatajilo. Kupila bi novega po možnosti drugo firmo pakiranja.
Pri mojem Trionffo Violetto, ki sicer zelo lepo napreduje in gre že proti zadnji tretjini prekle, mi je par stebelc spodaj pregnilo. Približno 10 cm od tal. Ne vem, ali jih je kar nagrizlo, ali enostavno napadla bolezen? Drugo je vse videti čilo in zdravo.
Pri mojem Trionffo Violetto, ki sicer zelo lepo napreduje in gre že proti zadnji tretjini prekle, mi je par stebelc spodaj pregnilo. Približno 10 cm od tal. Ne vem, ali jih je kar nagrizlo, ali enostavno napadla bolezen? Drugo je vse videti čilo in zdravo.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
No, zdaj sem sigurno ugotovila, da mi zgnije
. Tudi moj priljubljeni visoki (cipro/nežika) mi je očitno zgnil - tokrat sem ga uspela celo najti v zemlji, je bil kot en pire krompir
.
Če mi uspe kdo identificirati, ali je cipro ali nežika (v temi pri sorti cipro), bom hvaležna._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
Če mi uspe kdo identificirati, ali je cipro ali nežika (v temi pri sorti cipro), bom hvaležna._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)