Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Fižol
Ampak strune si najbrž videla v gredi? Jaz sem z roko prekopala vso gredico in nisem našla ničesar živega _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Hvala vsem! Potem mi je pa najbrž res zgnil, ker vmes je precej deževalo . Bom probala še enkrat sejati._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
copatka: če bi bil fižol primerne kaljivosti, ne bi smel zgniti, kljub dežju. Jaz ne bi tvegala s semenom iz vrečke, iz katere je že enkrat zatajilo. Kupila bi novega po možnosti drugo firmo pakiranja.
Pri mojem Trionffo Violetto, ki sicer zelo lepo napreduje in gre že proti zadnji tretjini prekle, mi je par stebelc spodaj pregnilo. Približno 10 cm od tal. Ne vem, ali jih je kar nagrizlo, ali enostavno napadla bolezen? Drugo je vse videti čilo in zdravo.
Pri mojem Trionffo Violetto, ki sicer zelo lepo napreduje in gre že proti zadnji tretjini prekle, mi je par stebelc spodaj pregnilo. Približno 10 cm od tal. Ne vem, ali jih je kar nagrizlo, ali enostavno napadla bolezen? Drugo je vse videti čilo in zdravo.
No, zdaj sem sigurno ugotovila, da mi zgnije . Tudi moj priljubljeni visoki (cipro/nežika) mi je očitno zgnil - tokrat sem ga uspela celo najti v zemlji, je bil kot en pire krompir .
Če mi uspe kdo identificirati, ali je cipro ali nežika (v temi pri sorti cipro), bom hvaležna._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Če mi uspe kdo identificirati, ali je cipro ali nežika (v temi pri sorti cipro), bom hvaležna._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)