Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprika 2020
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Pri meni so šele pred dobrim tednom začele konkretno zoreti.
No, zdaj jih bo pa vrh glave, vse naenkrat ...
Prve so imele neke večje črne fleke, kot nekakšna gniloba ali plesen, je bilo treba malo odrezat.
Zdaj je ta faza že mimo, so lepe, zdrave. Včeraj sem potrgal slabe 4 kilograme rdečih za ajvar. Pa bi jih lahko skoraj še enkrat toliko.
No, zdaj jih bo pa vrh glave, vse naenkrat ...
Prve so imele neke večje črne fleke, kot nekakšna gniloba ali plesen, je bilo treba malo odrezat.
Zdaj je ta faza že mimo, so lepe, zdrave. Včeraj sem potrgal slabe 4 kilograme rdečih za ajvar. Pa bi jih lahko skoraj še enkrat toliko.
Paprika je šele sedaj bolj resno začela zoreti (pa tudi debeliti se). Za pečenje mi je kar lepo uspela paprika, za katero sem seme vzela iz Lidlove za pečenje. Žal pa sem popolnoma pozabila spomladi posejati Ljubov dlan, pa me je za naslednje leto malo strah, a bo staro seme iz leta 2019 cimilo._________________Živeti na podeželju je najlepše!