Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaj naj skuham?
Ja točno tako, kot pravi metuljc. Končne dele listov je treba odstranit, ker so najbrž še lanski, srednji del pa tudi malo korenine pa je odličen.
Ja, napravim pa ga tako, kot pravi muha s toplim krompirjem in seveda precvrto panceto.
Nekaj pa je res, da ga v januarju še nikoli nismo jedli, v februarju pa ja - večkrat. Letos je nekaj posebnega. _________________
Ja, napravim pa ga tako, kot pravi muha s toplim krompirjem in seveda precvrto panceto.
Nekaj pa je res, da ga v januarju še nikoli nismo jedli, v februarju pa ja - večkrat. Letos je nekaj posebnega. _________________
Mi smo ga jedli za božično večerjo.
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Da malo zbudim tole Trnuljčico:
Pri nas so bili včeraj puranji zrezki (pečeni podobno, kot za žar. Tanko narezani, začinjeni in potem na malo olja na močnejšem ognju popečeni po 3 minute na vsaki strani. Tako, da dobijo zgoraj in spodaj lepo zapečeno barvo). Krompirjevo-skutini svaljki in seveda velika skleda solate. Danes bo jota. Kaj takega rada kuham, ni veliko dela.
Pri nas so bili včeraj puranji zrezki (pečeni podobno, kot za žar. Tanko narezani, začinjeni in potem na malo olja na močnejšem ognju popečeni po 3 minute na vsaki strani. Tako, da dobijo zgoraj in spodaj lepo zapečeno barvo). Krompirjevo-skutini svaljki in seveda velika skleda solate. Danes bo jota. Kaj takega rada kuham, ni veliko dela.