Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lončki, posode, korita
Pripravljam se, da prvič letos "peljem" sadike plodovk na sonce . Razen paradižnikov, ti so že zunaj. Pa vidim, da so mi ostale samo polomljene gajbice.
Tudi kupil bi jih, če jih kje prodajajo. Baje pa se dobijo kar v trgovinah s sadjem in zelenjavo ?_________________mfrancNazadnje urejal/a mfranc 21 Maj 2021 11:01; skupaj popravljeno 1 krat
Tudi kupil bi jih, če jih kje prodajajo. Baje pa se dobijo kar v trgovinah s sadjem in zelenjavo ?_________________mfrancNazadnje urejal/a mfranc 21 Maj 2021 11:01; skupaj popravljeno 1 krat
Bom odslej po trgovinah, vrtnarijah deloval po sistemu: "kdor jezika špara, gajbice strada"!
Za letos pa sem malo pobrskal okrog hiše, do podstrehe in so se še nakapljale .
Bi jih pa še vedno kupil, malo bolj robustne; ene od teh gratis so razletijo , če jih malo bolj grdo pogledaš.
Pa fino je, da so od iste firme, zaradi kompatibilnosti, zlaganja._________________mfranc
Za letos pa sem malo pobrskal okrog hiše, do podstrehe in so se še nakapljale .
Bi jih pa še vedno kupil, malo bolj robustne; ene od teh gratis so razletijo , če jih malo bolj grdo pogledaš.
Pa fino je, da so od iste firme, zaradi kompatibilnosti, zlaganja._________________mfranc
Pa fino je, če imajo na vogalih luknje. V te luknje spomladi zapičim poljubno visoke paličice, čez pokrijem s PE vrečko za gajbice (dobi se jih pri Piskarju) in že imam "prenosni plastenjak". Spomladi, preden ne usposobim onega na vrtu, mi pridejo zelo prav pri utrjevanju sadik. Pred nočnim mrazom res ne zaščiti, pred mrzlim vetrom pa.
Bi mogoče kdo vedel,kje lahko nabavim tole,fizični pri nas.
Pred leti sem to že videla na sejmu v Pordenone,vendar takrat nisem razmišljala o nabavi.....
_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Pred leti sem to že videla na sejmu v Pordenone,vendar takrat nisem razmišljala o nabavi.....
_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/