Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lončki, posode, korita

Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Sedaj stran normalno deluje._________________Iščem zanimive sadne vrste...
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Pozdravljeni! Vem, daje bilo že kar nekaj nasvetov na to temo, vendar se s časim stvari tudi spreminjajo. Potrebujem lončke za prepikiranje irisov za prezimitev. Zanima me ugodna online ponudba (ne morem hodit po trgovinah). Hvala!
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Pripravljam se, da prvič letos "peljem" sadike plodovk na sonce Wink . Razen paradižnikov, ti so že zunaj. Pa vidim, da so mi ostale samo polomljene gajbice.

Tudi kupil bi jih, če jih kje prodajajo. Baje pa se dobijo kar v trgovinah s sadjem in zelenjavo ?_________________mfranc
Nazadnje urejal/a mfranc 21 Maj 2021 11:01; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Najbrž bi jih tam res dobil, verjetno jih marsikje mečejo stran. Jaz sem nekaj prav lepih dobila kar na našem ekološkem otoku.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jaz obiščem zbiralnico odpadkov v UKC, tam imajo vedno kaj na voljo.,,_________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, zaenkrat se jih še kje dobi,. ker imajo trgvoine čedalje več vračljivih, zložljivih.
Si bo treba narediti zaloge, se mi dozdeva.
Nazadnje urejal/a metuljc 21 Maj 2021 12:07; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

V Eurospinu na Rudniku jih imajo občasno, zgodaj zjutraj je bolj verjetno, kot kasneje.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Bom odslej po trgovinah, vrtnarijah deloval po sistemu: "kdor jezika špara, gajbice strada"! Wink

Za letos pa sem malo pobrskal okrog hiše, do podstrehe in so se še nakapljale Razz .

Bi jih pa še vedno kupil, malo bolj robustne; ene od teh gratis so razletijo , če jih malo bolj grdo pogledaš.

Pa fino je, da so od iste firme, zaradi kompatibilnosti, zlaganja._________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pa fino je, če imajo na vogalih luknje. V te luknje spomladi zapičim poljubno visoke paličice, čez pokrijem s PE vrečko za gajbice (dobi se jih pri Piskarju) in že imam "prenosni plastenjak". Spomladi, preden ne usposobim onega na vrtu, mi pridejo zelo prav pri utrjevanju sadik. Pred nočnim mrazom res ne zaščiti, pred mrzlim vetrom pa.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Bi mogoče kdo vedel,kje lahko nabavim tole,fizični pri nas.
Pred leti sem to že videla na sejmu v Pordenone,vendar takrat nisem razmišljala o nabavi..... Rolling Eyes

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori