Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2023
jaz sem tri tedne nazaj v rastlinjaku nabrala Flaschentomaten, ne tako rdeč, ampak v solati dober. Ima že črne konice, ampak ta jih ima sploh rad.
dva tedna nazaj pa Maglio roso, tudi za skodelico solate.
to je za letos vse. paprike je pa dovolj, zelo lepa je na njivi, v rastlinjaku pa krt uničuje korenine in so res uboge, kot da bi jih posadila dva tedna nazaj._________________Lp, Živa
dva tedna nazaj pa Maglio roso, tudi za skodelico solate.
to je za letos vse. paprike je pa dovolj, zelo lepa je na njivi, v rastlinjaku pa krt uničuje korenine in so res uboge, kot da bi jih posadila dva tedna nazaj._________________Lp, Živa
-
- Kraj: Domžale
Andrej Banko je napisal/a: |
Juhuhu, prvi plesnivček ! Je že letel; sem kar takoj, brez oklevanja izruval celo rastlino, skupaj s kolom. Plesen je bila tudi že na plodovih ... |
Jaz se poslužujem vzgoje na vrvici, steblo do višine 1m brez listov, samo plodovi, nato rastlino spuščam na tla. Deluje odlično pri hitro rastočih sortah kot so razni pelati... Ker ni listov, ni plesni. Listje je samo v zgornji tretjini rastline, ki raste bujno naprej.
Ključ je v tem: https://www.amazon.com/dp/B087C3QJ7K/ref=sspa_dk_detail_1?psc=1&pd_rd_i=B087C3QJ7K&pd_rd_w=5rm70&content-id=amzn1.sym.eb7c1ac5-7c51-4df5-ba34-ca810f1f119a&pf_rd_p=eb7c1ac5-7c51-4df5-ba34-ca810f1f119a&pf_rd_r=3A3MW45KTJTAXXXGG37T&pd_rd_wg=Njl8N&pd_rd_r=5d78238e-419b-4e7b-83cb-ab5aa2ab0882&s=lawn-garden&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9kZXRhaWw_________________NM