Česen 2024
-
- Kraj: Radegunda, Golte
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Muha, moji Bedanci so se spremenili v Kosobrine, ko sem jih s pasjim glavnikom res malo počesala, da sem spravila ven zemljo
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Pred včerajšnjim dežjem sem populila še vse preostale "drobižke", vse rjaste. Prav lep pridelek, se malo večji so od onih na zgornji fotki.
Nekaj ta velikih, tudi rjastih, a manj od že pobranih in tudi še malo bolj zelenih, sem pustila v zemlji. Pa mi je zdaj žal. Včerajšnja moča in ta, ki se še napoveduje, mu ne bo nič koristila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nekaj ta velikih, tudi rjastih, a manj od že pobranih in tudi še malo bolj zelenih, sem pustila v zemlji. Pa mi je zdaj žal. Včerajšnja moča in ta, ki se še napoveduje, mu ne bo nič koristila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Včeraj sem obesila česen, zraven približno preštela glavice in ugotovila, da sem spomladi zaradi muhe odstranila skoraj polovico posajenih
. Žalostna statistika, a za tolažbo so preostale glavice vsaj lepe
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)