Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Česen 2024

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vse rjasto OBVEZNO zažgi. Seveda trosi preživijo.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

OK, hvala, Metuljc!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka je napisal/a:

Neverjetno lepe imajo tudi korenine. A niso kot eni Bedanci? Laughing

Bolj Kosobrini, so tako lepo "počesani". Bedanec je pa ves skuštran in zmršen. Še bolj me pa spominjajo na kužke Wink Laughing

Čestitam za lep pridelek!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jeeeee, kolk dobr! Sem zeloo vesela zate. Saj pravijo, da če rja bolj pozno lomasti, se na pridelku ne pozna prav dosti._________________naredimo svet lepši
copatka

Muha, moji Bedanci so se spremenili v Kosobrine, ko sem jih s pasjim glavnikom res malo počesala, da sem spravila ven zemljo Laughing Laughing Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

O, Brbr, ti pa kar v verzih seješ svoje izkušnje s česnom!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Spet sem enega izpulila. Listje je sicer vse suho, steblo pa še sveže zeleno in sočno. Stroki imajo nezrel "mlečni" nadih. Vsaj še 2 tedna jih bom pustila. Vpliv ilovice in debele zastirke morda? Da se je zemlja počasneje ogrevala?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Lpmami, pa res se malo rima Laughing Laughing_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Pred včerajšnjim dežjem sem populila še vse preostale "drobižke", vse rjaste. Prav lep pridelek, se malo večji so od onih na zgornji fotki.
Nekaj ta velikih, tudi rjastih, a manj od že pobranih in tudi še malo bolj zelenih, sem pustila v zemlji. Pa mi je zdaj žal. Včerajšnja moča in ta, ki se še napoveduje, mu ne bo nič koristila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
copatka

Včeraj sem obesila česen, zraven približno preštela glavice in ugotovila, da sem spomladi zaradi muhe odstranila skoraj polovico posajenih Crying or Very sad . Žalostna statistika, a za tolažbo so preostale glavice vsaj lepe Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori