Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lončki, posode, korita
zuf je napisal/a: |
mfranc, nam zaupaš zakaj potrebuješ tako male lončke? Za setev? Povezujem z mojim izzivom setve v platoje, kjer nekatera semena hitreje klijejo in je dobro, da niso več na pre-toplem in če cel plato umakneš z vira toplote druga semena še bolj izostanejo. |
Zuf, točno zato jih iščem, plodovke po sortah kalijo zelo različno, ponavadi zgodnje sorte tudi kalijo hitreje.
Tako male lončke iščem zaradi moje kronično-akutne bolezni, pomanjkanje prostora .
Kupil sem čisto majhen mini rastlinjak, v katerega gre samo 6 lončkov 7x7 cm, ali pa 15 kom 5x5 cm! Razlika je očitna .
LP_________________mfranc
Dajmar, sem danes razčistil s firmo Dekorplast.
Dobra plat je, da nimam več potrebe po raziskovanju, kdo dobavlja kvadratne lončke Semenarni. Mi je bila ena od možnosti, upanje da dobavitelj lončkov Semenarni (lončki 7x7, 9x9, 11x11 cm) izdeluje tudi lončke 5x5 cm.
No, pa jih ne ... . To je pa slaba plat .
Povrh tega pa so lončki Dekorplast izrazito plitvi, npr. 7x7x6,5 cm globine. Lončki 7x7 so mi še vedno glavni za zgodnjo predvzgojo na oknu, zato so mi zanimivi od Vetise (italijanska firma Bamaplast) 7x7x globine 10 cm.
Dobra plat je, da nimam več potrebe po raziskovanju, kdo dobavlja kvadratne lončke Semenarni. Mi je bila ena od možnosti, upanje da dobavitelj lončkov Semenarni (lončki 7x7, 9x9, 11x11 cm) izdeluje tudi lončke 5x5 cm.
No, pa jih ne ... . To je pa slaba plat .
Povrh tega pa so lončki Dekorplast izrazito plitvi, npr. 7x7x6,5 cm globine. Lončki 7x7 so mi še vedno glavni za zgodnjo predvzgojo na oknu, zato so mi zanimivi od Vetise (italijanska firma Bamaplast) 7x7x globine 10 cm.
mfranc zame najbolši lončki so pri http://www.itis.si/METALPLASTIKA-ADZAGA-MARKO?4611672_________________Robert