Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lončki, posode, korita

Odgovori
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Dajmar, ali je prava št. 07 3081235 (mislim, da je ena št. preveč) ?_________________
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Pika zaenkrat hvala, bom še malo pogledal okrog. Sem pa ravno danes razrezal en plato, nekih 4x4 cm - bolje kot nič Rolling Eyes .

Dajmar hvala, pokličem jutri.

LP_________________mfranc
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

če rabiš dostavo imaš pa mene na razpolago, bom šla še zase iskat...št. pa bo kar ok.._________________sonček je in .....
mfranc

Dašabina, misliš na DEKORPLAST?, verjetno Wink .

zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

mfranc, nam zaupaš zakaj potrebuješ tako male lončke?
Za setev?
Povezujem z mojim izzivom setve v platoje, kjer nekatera semena hitreje klijejo in je dobro, da niso več na pre-toplem in če cel plato umakneš z vira toplote druga semena še bolj izostanejo.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Jaz vanje pikiram sadike, da ne bo nesporazuma, to niso letošnje paprike. Sem jih šele v soboto sejal.
mfranc

zuf je napisal/a:
mfranc, nam zaupaš zakaj potrebuješ tako male lončke?
Za setev?
Povezujem z mojim izzivom setve v platoje, kjer nekatera semena hitreje klijejo in je dobro, da niso več na pre-toplem in če cel plato umakneš z vira toplote druga semena še bolj izostanejo.

Zuf, točno zato jih iščem, plodovke po sortah kalijo zelo različno, ponavadi zgodnje sorte tudi kalijo hitreje.

Tako male lončke iščem zaradi moje kronično-akutne bolezni, pomanjkanje prostora Cool Laughing .
Kupil sem čisto majhen mini rastlinjak, v katerega gre samo 6 lončkov 7x7 cm, ali pa 15 kom 5x5 cm! Razlika je očitna Wink .

mfranc

Dajmar, sem danes razčistil s firmo Dekorplast.

Dobra plat je, da nimam več potrebe po raziskovanju, kdo dobavlja kvadratne lončke Semenarni. Mi je bila ena od možnosti, upanje da dobavitelj lončkov Semenarni (lončki 7x7, 9x9, 11x11 cm) izdeluje tudi lončke 5x5 cm.

No, pa jih ne ... Rolling Eyes . To je pa slaba plat Cool .

Povrh tega pa so lončki Dekorplast izrazito plitvi, npr. 7x7x6,5 cm globine. Lončki 7x7 so mi še vedno glavni za zgodnjo predvzgojo na oknu, zato so mi zanimivi od Vetise (italijanska firma Bamaplast) 7x7x globine 10 cm.

zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

mfranc zame najbolši lončki so pri http://www.itis.si/METALPLASTIKA-ADZAGA-MARKO?4611672_________________Robert
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Na tej povezavi se nekako ne znajdem in ne najdem asortimana in cenika. ???_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori