Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
FIŽOL SIVI CIPRO visok
AA, super, da ga imaš tudi ti. Torej se za to sorto ni za bat, da bi se izgubila. A zrnja pa nisi nič probala skuhat in pojest?
Med imeni je že Črni Cipro (tako mu pravijo na Postojnskem koncu), pa bom dodala še Cipro, čeprav ima uraden Cipro temne črte na svetlorjavorumeni podlagi._________________naredimo svet lepši
Med imeni je že Črni Cipro (tako mu pravijo na Postojnskem koncu), pa bom dodala še Cipro, čeprav ima uraden Cipro temne črte na svetlorjavorumeni podlagi._________________naredimo svet lepši
Letos sem pridelala toliko Piskrčkov, da smo lahko nekaj zrnja že žrtvovali v "znanstvene namene". Z rezultati smo vsi poizkuševalci nadvse zadovoljni; se hitro skuha, ne razpade, lupina se čuti, vendar ni moteča, meso ima podobno teksturo kot kuhan kostanj. Ker sem nameravala narediti fižolov gpolaž, me se sprva malo zaskrbel izgled, ker kuhan nima tiste značilne rjave barve latere smo navajeni pri fižolih, ki se ponavadi znajdejo v naših loncih. Vendar je bila skrb odveč... Vsekakor je to fižol,. ki ga bomo še imeli na naši mizi. Na začetek bom dodala fotografiji kuhanih fižolov._________________naredimo svet lepši