Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Po dolgem času, ko se posledice hudega padca le počasi celijo se začenja mirnejše obdobje. Če nič drugega, že začetek cvetenja pomirja.

Variegata di Bologna - samo še lasek jo loči od polnega cvetenja

Astronomia je letos ušla srnam in bo krasen grmiček

podobna je zgodba s Pink Robusto

Scentimental - toča je bila še preden je zacvetel, zato je razcefrano samo listje

L.D.Braitwaite s svojimi ogromnimi cvetovi

Tale je pa pri meni kar namesto Costnerja, stvaren in nobeno leto me ne razočara - Gipsy Boy Smile

Zdaj pa rabim kakšen teden, da preberem vse, kar ste napisale. Samo moža pošljem še v toplice, potem pa bo to boljše kot roman.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, Rene, vse dobro želim, s tako lepimi cvetovi bo pa okrevanje gotovo lažje.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Rene, pri tebi vse cvetoče in zeleno. Smo te pogrešale.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe, lepe!!!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasne in Variegata di Bologna Confused .Jo že iščem za jeseni._________________LP
E.
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Tudi pri nas so zacvetele prve vrtnice in vsak dan z večjim veseljem opazujem njihovo razcvetanje Very Happy .
Upam,da mi danes uspe naložiti slike.

Prva, ki me je razveselila je Winchester Cathedral.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Crown Princess Margerita

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Clementina Carbonieri

"Astrid Grafin von Hardenberg

Baron Girod de l'Ain

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena Mojca ponovno med zasvojenkami Laughing .Tudi tvoje lepotice so krasne in Clementina je prava zapeljivka.Kar nalegat sedaj,ko se je pri tudi začelo.Nas večina sedaj lahko občuduje bolj posamezne cvetove,bomo pa zato toliko bolj občudovali tvoje ljubljenke klanjam se ._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Mojca, same lepotice!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Lepe so in zdrave, od obeh!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Hvala za komplimente Very Happy , ampah žal se tudi pri meni pojavlja črna listna pegavost puli lase .
Se bom potrudila in vam v naslednjih dneh predstavila še kakšen na novo razbohotljen cvet._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Odgovori