Tudi pri nas so zacvetele prve vrtnice in vsak dan z večjim veseljem opazujem njihovo razcvetanje . Upam,da mi danes uspe naložiti slike.
Prva, ki me je razveselila je Winchester Cathedral.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Crown Princess Margerita
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Clementina Carbonieri
"Astrid Grafin von Hardenberg
Baron Girod de l'Ain
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Pozdravljena Mojca ponovno med zasvojenkami .Tudi tvoje lepotice so krasne in Clementina je prava zapeljivka.Kar nalegat sedaj,ko se je pri tudi začelo.Nas večina sedaj lahko občuduje bolj posamezne cvetove,bomo pa zato toliko bolj občudovali tvoje ljubljenke ._________________LP E.
Hvala za komplimente , ampah žal se tudi pri meni pojavlja črna listna pegavost . Se bom potrudila in vam v naslednjih dneh predstavila še kakšen na novo razbohotljen cvet._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi