Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Prvi cvetovi 2014
Moderator: Melona
Po dolgem času, ko se posledice hudega padca le počasi celijo se začenja mirnejše obdobje. Če nič drugega, že začetek cvetenja pomirja.
Variegata di Bologna - samo še lasek jo loči od polnega cvetenja
Astronomia je letos ušla srnam in bo krasen grmiček
podobna je zgodba s Pink Robusto
Scentimental - toča je bila še preden je zacvetel, zato je razcefrano samo listje
L.D.Braitwaite s svojimi ogromnimi cvetovi
Tale je pa pri meni kar namesto Costnerja, stvaren in nobeno leto me ne razočara - Gipsy Boy
Zdaj pa rabim kakšen teden, da preberem vse, kar ste napisale. Samo moža pošljem še v toplice, potem pa bo to boljše kot roman.
Variegata di Bologna - samo še lasek jo loči od polnega cvetenja
Astronomia je letos ušla srnam in bo krasen grmiček
podobna je zgodba s Pink Robusto
Scentimental - toča je bila še preden je zacvetel, zato je razcefrano samo listje
L.D.Braitwaite s svojimi ogromnimi cvetovi
Tale je pa pri meni kar namesto Costnerja, stvaren in nobeno leto me ne razočara - Gipsy Boy
Zdaj pa rabim kakšen teden, da preberem vse, kar ste napisale. Samo moža pošljem še v toplice, potem pa bo to boljše kot roman.
Tudi pri nas so zacvetele prve vrtnice in vsak dan z večjim veseljem opazujem njihovo razcvetanje .
Upam,da mi danes uspe naložiti slike.
Prva, ki me je razveselila je Winchester Cathedral.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Crown Princess Margerita
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Clementina Carbonieri
"Astrid Grafin von Hardenberg
Baron Girod de l'Ain
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Upam,da mi danes uspe naložiti slike.
Prva, ki me je razveselila je Winchester Cathedral.
Crown Princess Margerita
Clementina Carbonieri
"Astrid Grafin von Hardenberg
Baron Girod de l'Ain
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi