Prelepe, tisto Sophie bi pa takoj imela, ker je neverjetna, sploh za tako mlad grmiček Bi morala to sliko dati na Helpmefind, ker ni nobene tako dobre gor.
Isaan, kar nekaj enakih imava, zlasti angležinj. Ves čas pa me v oči bodeta Chapeau de Napoleon in Nostalgia. Jesen bom kmalu tu.... Zares lepe vrtnice imaš.
Ooooo, Isaan, tudi pri tebi akcija na polno! Res ti gre dobro od rok. Če bo nadaljevala s takim tempom, boš čez kako leto že pri ramblerjih! _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Tako bolj, je še čisto majhen, bil je ena tistih sadik, ki so bile mikro, tako, da moja ocena še ni najbolj objektivna. Je pa že drugič cvetel, to pa res. Nekatere angležinje, ki so bile sajene istočasno z njim, so na masi grmička precej več pridelale... ti jeseni javim, če se bo kaj potegnil in zgostil.
Ker so moje angležinje še mlade punce, izgleda, da bo njihovo drugo cvetenje obilnejše od prvega.
Tale je že ena od teh: Grace, v jutranji rosi
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
in še mali cvet Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Abraham Darby se pripravlja z obilico popkov, tale je najbolj pogumen Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
A Shropshire Lad prav tako: Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Geoff Hamilton Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Pa še Slovenec - Prešeren Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Utrinek iz viola- bele zasaditve Rhapsody in Blue Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Isaan tudi pri tebi se vidi,da vse to ustvarjaš z veliko ljubezni in seveda one ti vračajo na najbolj krasen način .Grace je meni nova,samo je pa res čudovita._________________LP E.