Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
bravo, bravo, bravo pajo. iskrene čestitke za uspeh, ker je gromozanski useh, da si prišel do dovoljenja. izgledajo barvasto in etiketno zelo lepo in verjamem, da so okusi enako tako "lepi". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
labia je napisal/a: | ||
Aha, sem. Pa tudi Jalpeno od Semenarne, potem nekaj sadik Jalapeno Samira, ki sem jih kar kupil, ker mi je bila rastlina všeč, pa še enega, za katerga ne vem ime. So razlike v velikosti - dolžini, obliki- bolj čokati ali pri konici manjšega premera, osemenju- seme samo v polovici pri peclju ali po vsej dolžini, debelini stene, razpokanosti,....okus je pa zelo podoben in tudi hrustljavost. Vsi so za pojest...LOL |
Eeh, sprašujem zato, ker sem čedalje bolj prepričan, da sem dobil skrižana semena od Thompson & Morgan. Plodovi so precej tanki, komaj kaj razpokani, pečejo pa kot sam hudič.
V petek sem jih pripravil tako, da sem v notranjosti počistil 100% čisto vse, pa so še vedno pekli kot .... . http://shrani.si/f/2B/13Y/4uEpFhkA/unnamed-3.jpg
Sedem ljudi jih je komaj popapcalo; s tem da sem se moral sam žrtvovati in zmazati sedem komadov . Nikakor jih ne morem "prodati" , včeraj sem vložil dva kozarčka Summer Heat.
Drugo leto grem nazaj na TAM jalapeno, pa na Jalapeno purple, ki je baje najbolj blag.
Kaj vse mora človek narediti za familijo .
LP_________________mfranc