Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

julijak

Odgovor Napisal/-a julijak »

Jaz bi tudi z veseljem brala in predvsem gledala vse kar se čilijev tiče, tako da pajo kar veselo na delo! Vsi ti bomo hvaležni, nič fauš Wink
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

bravo, bravo, bravo pajo. iskrene čestitke za uspeh, ker je gromozanski useh, da si prišel do dovoljenja. izgledajo barvasto in etiketno zelo lepo in verjamem, da so okusi enako tako "lepi". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Pajo, se pridružujem veselju in dodajam dobre želje za pogon up
Slovenija je čedalje bolj "čili osveščena"; je pričakovati, da bo kupcev vedno več.
Mora biti vsak recept uradno potrjen ali boš lahko kuhal tudi po željah - recimo blago pekoča z ananasom .... Wink
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Hvala za lepe želje in lepo se imejte._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
pajo

Trocki je napisal/a:
pajo je napisal/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200924724037709&set=gm.961604693900579&type=1&theater

Jaz ne vidim nič. Sad Kaj morem bit član kake FB skupine mogoče?

Popravljam napako

_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Pajo, kaj pa kakšna fotografija tvoje džungle?

Mene vedno fascinira tisto, kar ne morem imeti Very Happy .

LP_________________mfranc
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

labia je napisal/a:
mfranc je napisal/a:

.......Se ne spomnim, pa zato vprašam, si letos tudi gojil Summer Heat?...........
LP

Aha, sem. Pa tudi Jalpeno od Semenarne, potem nekaj sadik Jalapeno Samira, ki sem jih kar kupil, ker mi je bila rastlina všeč, pa še enega, za katerga ne vem ime. So razlike v velikosti - dolžini, obliki- bolj čokati ali pri konici manjšega premera, osemenju- seme samo v polovici pri peclju ali po vsej dolžini, debelini stene, razpokanosti,....okus je pa zelo podoben in tudi hrustljavost.
Vsi so za pojest...LOL

Eeh, sprašujem zato, ker sem čedalje bolj prepričan, da sem dobil skrižana semena od Thompson & Morgan. Plodovi so precej tanki, komaj kaj razpokani, pečejo pa kot sam hudič.
V petek sem jih pripravil tako, da sem v notranjosti počistil 100% čisto vse, pa so še vedno pekli kot .... Twisted Evil . http://shrani.si/f/2B/13Y/4uEpFhkA/unnamed-3.jpg

Sedem ljudi jih je komaj popapcalo; s tem da sem se moral sam žrtvovati in zmazati sedem komadov Embarassed Cool . Nikakor jih ne morem "prodati" Wink , včeraj sem vložil dva kozarčka Summer Heat.

Drugo leto grem nazaj na TAM jalapeno, pa na Jalapeno purple, ki je baje najbolj blag.

Kaj vse mora človek narediti za familijo Very Happy .

LP_________________mfranc
pajo

mfranc je napisal/a:
Pajo, kaj pa kakšna fotografija tvoje džungle?

Mene vedno fascinira tisto, kar ne morem imeti Very Happy .

LP

Močno porezal vse do prvih plodov. Ne vem ali bo v redu ali? Samo nišlo drugače._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Pozdrav.
No, kaj mi raste sem delno uspel ugotoviti np.BISHOPs CROWN. S tem na priloženim fot pa mi ne gre. Kateri bi bil to?
v naprej hvala za odgovor.Iščem pa en plodič Trinidad Scorpion.Potem pa sem zihr na srečanju, če se najde donator.
lp. Vinkoz.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vinkoz, pa ne, da ti je do enega čilija več kot do izborne družbe množice gartlčank in Gartlčanov? Shocked Shocked Shocked
Odgovori