Čili 2015
-
bravo, bravo, bravo pajo. iskrene čestitke za uspeh, ker je gromozanski useh, da si prišel do dovoljenja. izgledajo barvasto in etiketno zelo lepo in verjamem, da so okusi enako tako "lepi". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
-
-
- Kraj: Ljubljana
labia je napisal/a: | ||
Aha, sem. Pa tudi Jalpeno od Semenarne, potem nekaj sadik Jalapeno Samira, ki sem jih kar kupil, ker mi je bila rastlina všeč, pa še enega, za katerga ne vem ime. So razlike v velikosti - dolžini, obliki- bolj čokati ali pri konici manjšega premera, osemenju- seme samo v polovici pri peclju ali po vsej dolžini, debelini stene, razpokanosti,....okus je pa zelo podoben in tudi hrustljavost. Vsi so za pojest...LOL |
Eeh, sprašujem zato, ker sem čedalje bolj prepričan, da sem dobil skrižana semena od Thompson & Morgan. Plodovi so precej tanki, komaj kaj razpokani, pečejo pa kot sam hudič.
V petek sem jih pripravil tako, da sem v notranjosti počistil 100% čisto vse, pa so še vedno pekli kot ....

Sedem ljudi jih je komaj popapcalo; s tem da sem se moral sam žrtvovati in zmazati sedem komadov

Drugo leto grem nazaj na TAM jalapeno, pa na Jalapeno purple, ki je baje najbolj blag.
Kaj vse mora človek narediti za familijo

LP_________________mfranc
-
-