Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2016
gre za ta paradižnik?
http://www.isisementi.com/Prodotti/Varieta.aspx?Lang=ENG&PID=1031
Zanimivo, da je hibrid ohranil lastnosti
http://www.isisementi.com/Prodotti/Varieta.aspx?Lang=ENG&PID=1031
Zanimivo, da je hibrid ohranil lastnosti
Pri predelavi pelatov v omako, še posebej pri polivki za pizzo, ponavadi odstranim vsa semena, da je omaka povsem čista, tako pa se nabere kar precej "odpadnega" semena, ki je lani končalo na kompostu, tako da za seme ni problema.
Zanimivo, da mi je letos na gredi, kjer sem gnojil s tem kompostom, vzniknilo kar nekaj rastlin paradižnika.
Prinesem pa lahko tudi nekaj primerkov pelatov brez problema na kakšno srečanje, če bo kdo kaj organiziral letos. Če bo šlo z vremenom in zdravjem sadik vse BP, bom pridelal skupaj kakšnih 200 do 300 pelatov._________________kar zraste pač zraste
Zanimivo, da mi je letos na gredi, kjer sem gnojil s tem kompostom, vzniknilo kar nekaj rastlin paradižnika.
Prinesem pa lahko tudi nekaj primerkov pelatov brez problema na kakšno srečanje, če bo kdo kaj organiziral letos. Če bo šlo z vremenom in zdravjem sadik vse BP, bom pridelal skupaj kakšnih 200 do 300 pelatov._________________kar zraste pač zraste
Pri nas spet veselo dežuje in pridno moči liste paradižnika. Vse skupaj je vedno bolj podobno letu 2014, ko se je zaradi stalnega dežja in vlage obilno razbohotila plesen in v avgustu pomorila vse živo. Sem imel takrat ful polne češnjevce, pa mi je dobesedno v nekaj dneh vzelo skoraj cel pridelek.
Upam, da se letos ne bo ponovil takšen scenarij._________________kar zraste pač zraste
Upam, da se letos ne bo ponovil takšen scenarij._________________kar zraste pač zraste