Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Saj vem da niste čisto novi, a ker vas ni gor na Gartlc s komentarji, ne moremo vedeti, da ste nadaljevali vrtnično zgodbo. Lepo je, ko se oglasite, tudi če je to poredko, tako lahko izvemo da ustvarjate in da nas tudi vi berete. izvoli vrtnico_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

vse so prave lepotice Razz
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Tudi pri nas je vse v polnem razcvetu, a zaradi preobilice cvetov in dežja je vse bolj kot ne pri tleh, zato spodaj prilagam posledice obrezovanja.
Prešeren, Lady Emma Hamilton, Falstaff, Winchester Cathedral.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepe posledice. Wink
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Nisem še videla šopka z angležinjami, ki ne bi bil lep. Kakorkoli jih kombiniraš, vedno so veličastne. Ti ogromni cvetovi in obilica cvetnih listov vedno dosežejo pravi efekt. Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
kostjauka

Odgovor Napisal/-a kostjauka »

Še nekaj mojih rožic.
Black Baccara. Posajena je bila letos marca, upam, da bodo kasneje cvetovi temnejši.

in po dežju

Schwarze Madonna, posajena lani spomladi.
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Evelyn

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Krasno, da gre zgodba naprej tudi na celini. In tudi jaz se pridružujem Poeziji, vesela, da vidim stare "zelenjavne" znance navdušene tudi nad vrtnicami._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Druge je že euforija ob prvih cvetovih popustila, mene šele prijemlje . Tukaj je Avstinova Winchester Catedral.

[url][/url][/code]_________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Ups, nekaj sem zašuštrala pri nalaganju slik Embarassed, se bom jutri malo posvetovala s kolegicami in upam, da mi uspe._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Odgovori