Saj vem da niste čisto novi, a ker vas ni gor na Gartlc s komentarji, ne moremo vedeti, da ste nadaljevali vrtnično zgodbo. Lepo je, ko se oglasite, tudi če je to poredko, tako lahko izvemo da ustvarjate in da nas tudi vi berete. _________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tudi pri nas je vse v polnem razcvetu, a zaradi preobilice cvetov in dežja je vse bolj kot ne pri tleh, zato spodaj prilagam posledice obrezovanja. Prešeren, Lady Emma Hamilton, Falstaff, Winchester Cathedral.
Nisem še videla šopka z angležinjami, ki ne bi bil lep. Kakorkoli jih kombiniraš, vedno so veličastne. Ti ogromni cvetovi in obilica cvetnih listov vedno dosežejo pravi efekt. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Krasno, da gre zgodba naprej tudi na celini. In tudi jaz se pridružujem Poeziji, vesela, da vidim stare "zelenjavne" znance navdušene tudi nad vrtnicami._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Ups, nekaj sem zašuštrala pri nalaganju slik , se bom jutri malo posvetovala s kolegicami in upam, da mi uspe._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi