Prvi cvetovi 2014

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Saj vem da niste čisto novi, a ker vas ni gor na Gartlc s komentarji, ne moremo vedeti, da ste nadaljevali vrtnično zgodbo. Lepo je, ko se oglasite, tudi če je to poredko, tako lahko izvemo da ustvarjate in da nas tudi vi berete. izvoli vrtnico_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

vse so prave lepotice Razz
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Tudi pri nas je vse v polnem razcvetu, a zaradi preobilice cvetov in dežja je vse bolj kot ne pri tleh, zato spodaj prilagam posledice obrezovanja.
Prešeren, Lady Emma Hamilton, Falstaff, Winchester Cathedral.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepe posledice. Wink
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Nisem še videla šopka z angležinjami, ki ne bi bil lep. Kakorkoli jih kombiniraš, vedno so veličastne. Ti ogromni cvetovi in obilica cvetnih listov vedno dosežejo pravi efekt. Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
kostjauka

Odgovor Napisal/-a kostjauka »

Še nekaj mojih rožic.
Black Baccara. Posajena je bila letos marca, upam, da bodo kasneje cvetovi temnejši.

in po dežju

Schwarze Madonna, posajena lani spomladi.
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Evelyn

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Krasno, da gre zgodba naprej tudi na celini. In tudi jaz se pridružujem Poeziji, vesela, da vidim stare "zelenjavne" znance navdušene tudi nad vrtnicami._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Druge je že euforija ob prvih cvetovih popustila, mene šele prijemlje . Tukaj je Avstinova Winchester Catedral.

[url][/url][/code]_________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Ups, nekaj sem zašuštrala pri nalaganju slik Embarassed, se bom jutri malo posvetovala s kolegicami in upam, da mi uspe._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Odgovori